Messi, som vendte tilbage til Argentinas landshold i den sidste uge, var i dårlig humør. Pampas Eagle To lianping, der i øjeblikket kun er nummer 5 i Sydamerika i den foreløbige, bliver ved et uheld nødt til at falde i det ekstra spil eller ikke at spille faren for turneringen! Slutningen af ​​landsholdet, tilbage til Barcelona for weekend-ligaen, genoptager Macy's humør gradvist, og to sønner spiller, nyder den gode familie tid.Fodboldtøj til børn har gode trøjer. Messi er en stor stjerne, og det er en god ting at ledsage børn.

På hans kones Antonella sociale netværk blev en video af Messi og hans søn, Diego, og hans yngste barn udgivet på tæppet. I videoen satte Messi to sønner og en fuld kram i brystet, den store søn Diego kramte far tæt. Den yngste søn var ikke stærk nok til at fange hans brors tøj i ryggen, og han rullede over et skød og lå på tæppet. Messi smilede, lykkedes på tæppet og spillede med to af hans sønner. Lionel Messi fodbold dreng.Messi fodboldtøj til børn Shirt kan være værd.

Antonella annoncerede for nylig graviditeten, Messi vil være i de kommende måneder at indvarsle et tredje barn. En glad familie er den lykkeste ting for en argentinsk superstjerne, og det minimerer også vrede og frustration af Messi på banen. Messi's kæreste, Antonella, voksede op med Lionel Messi, en barndomsskat. Messi, den 24. juni 1987, blev født i den argentinske by Santa Fe Rosario, den argentinske fodboldspiller, som angriber, der nu spiller for fodboldklubben i Barcelona. Messi har ofte en header overraskelse, og hastighed er hans våben at bryde igennem linjen. Hans venstre og højre fødder er yderst afbalancerede og dygtige i skydning. Messi har en stærk driblingsbalance og høj kropsbestandighed. Messi ved foden af ​​den fleksible, venstre og højre fodskæring er ekstremt stærk. Fodbold Superb Han, der sparker bolden vinkel er svært at klare. Free-kick scorede direkte ind i målet og blev også en unik kulisserie i La Liga. Fans, der kan lide Messi fodboldtrøjer, Køb billige fodboldtrøjer, bekvem og hurtig.